Збільшити для перегляду

Твердопаливні котли серії SAS GRO-ECO (17-242кВт)

9001

Новий товар

Автоматизований, низькотемпературний котел центрального опалення SAS GRO-ECO виконаний з сталевих листів і труб зварної конструкції.

Детальніше

Наразі товар відсутній

143,96 грн

Інформація

Котел SAS GRO-ECO має конструкцію, предназнченну для високоефективного спалювання кам'яного вугілля асортименту (еко-горошок). У котлі SAS GRO-ECO зі зворотним ретортним пальником (додаткова комплектація) так само можна спалювати камяне вугілля асортименту штиб (подробиці в інструкції виробника пальників).

Котел функціонує завдяки системній роботі: • шнека подачі палива, що приводиться в дію моторедуктором, 
• самоочищувального ретортного пальника у формі чаші, 
• вентилятора наддуву, 
• електронного регулятора температури

Паливо для процесу спалювання транспортується автоматично шнеком з паливного бункера-котла. У чавунній реторті проходять всі процеси, необхідні для спалювання палива, в тому числі подача повітря вентилятором наддуву. Над пальником підвішений чавунний дефлектор - направляючий теплове випромінювання на жар в цілях повного згоряння горючих газів, а так само рівномірно розподіляє потік часток згоряння в конвекційний теплообмінник.

Утворений попіл переміщається на край ретортной пальника після чого автоматично падає в зольную камеру, в якій для зручності обслуговування встановлений висувний ящик. Справна камера згоряння котла дозволяє спалювати таку кількість палива, яка необхідна для досягнення та утримання заданої користувачем температури.

Електронний контролер постійно виробляє замір температури води і на підставі цих даних відповідно керує роботою поршня подачі палива та вентилятора, а також насосів ЦО і ГВП, насосів підлогового опалення та змішувального (якщо такі встановлені в системі).

Просте обслуговування твердопаливного котла полягає в періодичній дозаправці паливом бункера і видаленням попелу з зольного ящика без необхідності зупинки і гасіння котла. Після розпалювання котел не вимагає постійного контролю, а його експлуатація в принципі має бути безперервною протягом всього опалювального сезону. Котел так само може працювати поза опалювальним сезоном в системі ГВП з бойлером гарячої води.

 

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Твердопаливні котли серії SAS GRO-ECO (17-242кВт)

Твердопаливні котли серії SAS GRO-ECO (17-242кВт)

Автоматизований, низькотемпературний котел центрального опалення SAS GRO-ECO виконаний з сталевих листів і труб зварної конструкції.