GIACOMINI R88I R88IY003 автоматичний розповітрювач з клапаном

3340

Новий товар

Автоматичний розповітрювач, із запірним клапаном.

Детальніше

189,50 грн

Інформація

Автоматичний розповітрювач, із запірним клапаном.

Питання з приводу появи повітря в системі центрального опалення навіть не обговорюється: воно там є завжди. Оскільки на великих проміжках трас аварії трапляються щодня, на літній сезон воду часто зливають, а на її місце надходить повітря.
Що стосується автономного типу опалення, то тут все складніше. Набрана система, звичайно, якщо вона правильно спроектована, повинна бути повністю заповнена теплоносієм, але в процесі її заповнення неминуче потрапляння повітря, в тому числі і розчиненого у воді. При неправильно спроектованій схемі або при недостатній надійності запірної апаратури можливе також підсмоктування повітря ззовні вже під час експлуатації системи.

Ще один вид надходження повітря в закритій системі автономного опалення - це виділення з води водню з домішкою інших газів в результаті хімічних реакцій.

скидання повітря

Основне, якщо не єдине завдання, яке виконують автоматичні розповітрювачі в системі опалення, є скидання всіх газів з обігрівального контура, тобто з труб. Більш проста запорная арматура конструкція для ручного скидання це кран Маєвського, де необхідна участь людини. Автоматический воздухоотводный клапан позбавлені цього недоліку. Слід враховувати, що скидання повітря буде відбуватися тільки при надмірному тиску, що важливо при експлуатації системи автономного опалення.

як вибрати

Правильний вибір неможливий без знання, як працює .

    У великих будівельних маркетах, як правило, є гарантія від підробок, але навіть на звичайному ринку можна за зовнішніми ознаками відрізнити якісний товар від фальсифікату.

Перше, що необхідно зробити - це подивитися на сайті виробника, як виглядає развоздушиватель автоматический і який товарний код проставляється на упаковці. Коли ви прийдете на місцевий ринок або в маленький магазинчик і попросіть у продавця подивитися обраний вами товар, зверніть особливу увагу на якість написів. Вони повинні добре читаються, з рівними точними контурами.

Не забудьте про лиття корпусу - на ньому не повинно бути неоднорідних напливів і задирок. З боку кріплення частини зверніть увагу не тільки на товщину стінки, а й на рівномірність цієї товщини.

Тепер маркування. Наприклад,  ду15 - це вказівка ​​діаметра різьби, який відповідає 1,2 дюйма, за іншою шкалою. Також варто пам'ятати одне просте правило, що хороше обладнання а саме Воздухоотводчик r88iy003 не може коштувати надто дешево, і низька ціна - це перше, що має вас насторожити.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

GIACOMINI R88I R88IY003 автоматичний розповітрювач з клапаном

GIACOMINI R88I R88IY003 автоматичний розповітрювач з клапаном

Автоматичний розповітрювач, із запірним клапаном.

Аксесуари