Рушникосушка ЛОКОН

Новий товар

Наразі товар відсутній

2 600,00 грн

Інформація

Рушникосушка (інакше - дизайн-радіатор) завжди була і є життєво необхідною частиною ванної кімнати. Особливо актуально це в нашому прохолодному і вологому кліматі, який не дуже тішить нас теплом.

Зазвичай рушникосушка виконує кілька функцій, але найважливіші з них - це обігрів ванної кімнати, сушка білизни і рушників.

Сучасна рушникосушка дійсно не є нудним «змійовиком», а справжнім дизайн-радіатором, - стильним, функціональним і надійним продуктом, виконаним за європейськими технологіями і повністю підготовленим до українських умов експлуатації.

 

При виборі рушникосушки.
Вибір завжди важкий. Але завжди приємно вибирати хорошу річ серед інших хороших речей!
 

Визначтеся з тим, який вид рушникосушок підходить вам більше

Важливе значення для вибору виду рушникосушки мають розміри вашого приміщення, ступінь вологості в ньому, а також можливість кріплення приладу на тому місці, де ви бажаєте його розташувати.

Вивчіть всі ті особливості вашої ванної кімнати, які можуть вплинути на ефективну роботу сушки для рушників (конструкцію приміщення, особливості подачі гарячої води, діаметр труб і т.д.).

Будьте максимально готові до технічних питань фахівців-менеджерів, які допомагають вам визначитися з вибором! Їх завдання - допомогти вам уникнути помилкового вибору і, як наслідок, непотрібних проблем.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Рушникосушка ЛОКОН

Рушникосушка ЛОКОН