Твердопаливний котел ДОНТЕРМ ДТМ КОТ-50Т (50кВт) Збільшити для перегляду

Твердопаливний котел ДОНТЕРМ ДТМ КОТ-50Т (50кВт)

6712

Новий товар

Твердопаливний котел тривалого горіння «Донтерм» ДТМ КОТ-50Т, призначений для опалення приміщень, обладнаних системою водяного опалення, котел працює на антрациті, кам'яному і бурому вугіллі, дровах. Виробництво-Україна.

Детальніше

Наразі товар відсутній

31 399,99 грн

Інформація

Особливості котла «Донтерм» ДТМ КОТ-50Т

Залежно від якості палива і потужності котла, одного завантаження палива в котел вистачає від 14 до 48 годин!

ККД котла в залежності від виду палива від 80 до 90%

Можливість вертикального або горизонтального підключення димаря.

Наявність ревізійного люка в котлі, що в експлуатації спрощує чистку котлів.

Точне дозування подачі повітря в топкову камеру за рахунок горизонтальних шиберів і можливості їх фіксування.

Можливість регулювання шнура-ущільнювача топкових дверцят, що перешкоджає її розхитування і попереджає витік чадного газу.

Збільшена камера згорання в порівнянні з котлами аналогічної конструкції і потужності.

Висока якість фарбування облицювальних панелей і тіла котла, котел і облицювання пофарбовані чорною термостійкої фарбою методом запікання.

При розкроюванні листів металу використовується лазерна різка, що гарантує точність стиків при зварюванні.

Теплообмінник виготовлений з якісної котельної сталі, з добавками титану, товщиною 4 мм.

Котел укомлектований мікропроцесорним комп'ютером, і турбіною, європейського виробництва!

При виборі котла та доступності / вартості для Вас того чи іншого палива - звертайте на це розходження увагу. ТРЕТЄ - теплообмінники у твердопаливних котлів можуть бути сталевими або чавунними. Теплообмінник з чавуну довго нагрівається і повільно остигає, тому чавун має високу теплоємність. Чавунні теплообмінники більш довговічні ніж сталеві. У теж час при експлуатації чавунних теплообмінників, так як чавун є крихким матеріалом, існує проблема «температурного шоку» (термоудару). Значна різниця температур нагрітої води (лінії подачі) і «обратки» призводить до «температурному шоку», розтріскування і руйнування секції теплообмінника, надмірне охолодження зворотною водою сприяє утворенню на внутрішній поверхні теплообмінника хімічно агресивного конденсату. Тому виробники чавунних казанів в технічному паспорті приладу вказують мінімальну температуру води в зворотній магістралі і заходи щодо її підвищення. Звертайте на це увагу при експлуатації! Деякі фірми застосовують конструкторські рішення, які виключають небезпечні для чавуну температурні перепади всередині теплообмінника. Твердопаливні котли зі сталевими теплообмінниками, на відміну від чавунних, більш терпимі до температурних перепадів. Такі котли дешевші. Гірше ніж чавунні вони в тому, що швидше прогорають, схильні до корозії, яку провокує конденсат, що утворюється при зниженні температури всередині котла нижче точки роси. Термін служби сталевого теплообмінника залежить від якості сталі, її товщини, умов експлуатації. ЧЕТВЕРТА. Якщо все-таки у вас незабаром буде магістральний газ. У цьому випадку, для того щоб не витрачати гроші даремно, купивши для поточної ситуації твердопаливний котел, а потім під довгоочікуване блакитне паливо - газовий, для споживача є вихід. У лінійці багатьох виробників твердопаливних котлів є комбіновані моделі (двухтопочні), які працюють на твердому паливі, а потім шляхом установки в існуючий котел тільки відповідного пальника (не змінюючи самого котла) можуть працювати на газі або солярці. Це зручно і в майбутньому, тому у випадку, коли котел Ви перевели на газ і трапляється аварія (наприклад, на газовій магістралі), Ви можете перевести котел на режим роботи з твердим паливом. Переважна більшість твердопаливних котлів виробників, з представлених на нашому ринку, випускаються в побутовому варіанті, з максимальною потужністю до 45-50 кВт. Однак варто зазначити, що такі показники максимальної потужності твердопаливних котлів, змушували потенційних споживачів при можливості і бажанні використовувати тверде паливо для опалення, шукати інші шляхи виходу із ситуації. 

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Твердопаливний котел ДОНТЕРМ ДТМ КОТ-50Т (50кВт)

Твердопаливний котел ДОНТЕРМ ДТМ КОТ-50Т (50кВт)

Твердопаливний котел тривалого горіння «Донтерм» ДТМ КОТ-50Т, призначений для опалення приміщень, обладнаних системою водяного опалення, котел працює на антрациті, кам'яному і бурому вугіллі, дровах. Виробництво-Україна.