Збільшити для перегляду

Змішувач Q 40 Laguna 6 для кухні прямий, хром 1504С

1755

Новий товар

409,70 грн

Інформація

Кухонний змішувач: правила вибору

Замислюючись про те, які змішувачі для кухні вважаються найзручнішими і найсучаснішими, слід врахувати багато характеристик. Тільки після розгляду основних різновидів цього виробу і особливостей кожного типу, можна правильно вибрати модель.

Змішувачі для кухні та їх види

Купуючи даний виріб для ванної, в першу чергу звертають увагу на дизайн. Модель для кухні використовується частіше і активніше, тому вона повинна бути функціональною і довговічною.

Залежно від механізму кухонний змішувач (або смеситель) може бути:

    Вентильним. Його конструкція зрозуміла і проста. Він оснащений поворотним виливом та двома кран-буксами, що регулюють подачу води. Кран-букса може мати гумову або керамічну прокладку. Гумова при зносі легко замінюється на нову, але швидко стає непридатною. Керамічна менш схильна до зносу, але вимагає використання додаткових фільтрів.
    Одноважільним. За відгуками користувачів, вони дуже зручні у використанні, адже включаються лише легким рухом руки. За допомогою ручки температуру води легко регулювати. Якісний механізм розрахований на мільйон відкриттів / закриттів, але й ціну має більш високу.
    Безконтактним (сенсорним). Його конструкція не передбачає нічого, крім електронної системи управління. В такому крані немає вентилів і важелів, адже їх замінює вбудований датчик з фотоелементом. Якщо піднести руки до зливу, вода поллється.
    Термостатичним. У ньому вбудований автоматичний регулятор, який дозволяє отримати воду необхідної температури відразу, не чекаючи, поки вона стече або змішається.

Купити змішувачі для кухні можна в нашому інтернет-магазині, глянувши на фото і почитавши технічні характеристики моделей. Менеджери завжди готові допомогти клієнтам з вибором.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Змішувач Q 40 Laguna 6 для кухні прямий, хром 1504С

Змішувач Q 40 Laguna 6 для кухні прямий, хром 1504С