Алюмінієвий радіатор Nova Florida Libeccio C2 500/100 Збільшити для перегляду

Алюмінієвий радіатор Nova Florida Libeccio C2 500/100

Новий товар

3 660,80 грн

Інформація

Алюмінієвий радіатор Nova Florida Libeccio C2 500/100 на десять секцій використовується для обігріву приміщень в автономних та централізованих опалювальних системах з робочим тиском 10 бар. Виготовляються радіатори з високоякісного алюмінію за допомогою технології лиття під тиском. Дані радіатори не тільки зовні привабливі, але і дуже енергоефективні, оскільки алюміній має високі показники тепловіддачі. Завдяки оригінальному, привабливому зовнішньому вигляду він гармонійно впишеться у будь-який інтер'єр житлового та нежитлового приміщення.

Конструктивна особливість та якісний матеріал, дозволяють їм витримувати гідроудари, перепади та стрибки тиску в системі. Тому їх можна використати навіть у старих централізованих опалювальних системах. Кожен радіатор проходить випробування тиском 24 бар, перед тим як потрапити до споживача.

Особливості алюмінієвого радіатора Nova Florida Libeccio C2 500/100 (10-секцій)

  • Стильний, сучасний дизайн дозволяє гармонійно вписатися в будь-який інтер'єр приміщення (квартира, будинок, дитячий садок, школа, лікарня, офіс або магазин).
  • Висока теплопровідність алюмінію дозволяє досягти максимального рівня економії. Радіатор при мінімальних витратах дає максимальну кількість тепла, забезпечуючи швидке та рівномірне обігрів приміщення.
  • Тривалий безперебійний термін служби радіатору забезпечує використання при виробництві високоякісного алюмінію.
  • Має спеціальне лакофарбове покриття, яке створює захист від негативних зовнішніх дій.
  • Всі радіатори проходять тестування на заводі перед тим, як потрапити до споживача.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Алюмінієвий радіатор Nova Florida Libeccio C2 500/100

Алюмінієвий радіатор Nova Florida Libeccio C2 500/100