Водонагрівач електричний "Areesta" 80L мокрий тен Збільшити для перегляду

Бойлер "Areesta" 80L мокрий тен

Новий товар

Увага: Остання одиниця!

4 991,00 грн

Інформація

Робочий бак

Внутрішній бак бойлерів Areesta виготовлений із якісної, легованої сталі від чеського заводів Korad, завтовшки 2,2 мм з антикорозійним склокерамічним покриттям і титановим напиленням.

Електрична частина

За  завдяки використанню потужних термоелементів виробництва італійського концерну Thermowatt відбувається прискорене нагрівання води, а вбудований термостат забезпечує підтримку заданої температури в автоматичному режимі.

Теплоізоляція

Товстий шар теплоізоляції мінімізує тепловтрати бойлера. Сама теплоізоляція бойлерів Аріста виготовлена з екологічно чистого пінополіуретану, що не містить хлору.

  • Використовуючи найкращі матеріали та компоненти, а також високоточне промислове обладнання на кожному етапі виробництва, виробник бойлерів Aresta гарантує найвищу якість своєї продукції.
  • Повністю автоматична лінія зварювання практично зводить до нуля ймовірність появи браку в накопичувальної ємності.
  • Тест внутрішнього бака бойлера Ариста на тиск утричі перевищує максимальне робоче, що  дає гарантію на брак течі впродовж 5-10 років.
  • Склокерамічна титанова емаль є міцною й довговічною емаллю покриття внутрішнього бака. Маючи однаковий зі сталлю коефіцієнт термічного розширення емаль, не схильна до розтріскування, дуже надійно захищає метал від корозії, термічних і гідравлічних удар.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Бойлер "Areesta" 80L мокрий тен

Бойлер "Areesta" 80L мокрий тен