Кран GIACOMINI DADO© R911 R911X024 різьба вн/вн 3/4" Збільшити для перегляду

Кран GIACOMINI DADO© R911 R911X024 різьба вн/вн 3/4"

5207

Новий товар

Наразі товар відсутній

172,50 грн

Інформація

Установка функціональної і якісної арматури - запорука коректного функціонування будь-якого трубопроводу. Сучасне обладнання дозволяє зробити звичайну мережу труб витонченою складyою системою, яка надасть оператору величезну кількість різних можливостей, починаючи від проводки каналу під великими кутами і закінчуючи віддаленим доступом до запірної арматури або автоматизованим управлінням, яке взагалі не вимагає людського втручання.

Саме так пропонує вдосконалити свій трубопровід наша компанія. Ми пропонуємо широкий асортимент трубопровідної арматури - від фітингів до промислових вимірювальних приладів і систем очищення. Для придбання клієнтам пропонується велика кількість найменувань від провідних світових виробників.
Водяні крани
Про них знають всі, оскільки вони дуже широко використовуються в побутових змішувачах. Однак у промислових зразків схема не сильно відрізняється. Основний елементом запорная арматура замикання є порожня куля, яка з двох сторін має вирізи. Коли контролюючий вентиль змінює своє положення, ця пропускна секція повертається паралельно трубопроводу, забезпечуючи вільний доступ для робочого середовища.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Кран GIACOMINI DADO© R911 R911X024 різьба вн/вн 3/4"

Кран GIACOMINI DADO© R911 R911X024 різьба вн/вн 3/4"