Насос Omnigena Omega-2 32/60 180 Збільшити для перегляду

Циркуляційний насос Omnigena Omega-2 32/60 180

Новий товар

2 995,20 грн

Інформація

Циркуляційний насос Omnigena Omega-2 32/60 AUTO 180  призначений для примусової циркуляції у малих та середніх контурах центрального опалення в одноквартирних будинках. Головна особливість усієї лінійки Omnigena Omega-2 – енергозбереження.  Насос дозволяє автоматично керувати витратою енергії залежно від ситуації. Мінімальне споживання насосів 5 Вт. Насос регулює продуктивність, виходячи з потреб системи. А саме самостійно заміряє температуру води і тиск у контурі, що подає. З цих параметрів підбирається швидкість роботи насоса. Ця модель є ідеальним варіантом, щоб один раз встановити і більше не повертатися. Легкий в управлінні, надійний у використанні.

УВАГА. Не дозволяється застосування електронасосів OMEGA 2 в системах опалення, що містять іншу рідину, ніж вода (наприклад, гліколь 45%, олія трансформаторна і т.п.). Не дозволяється застосування цих моделей у разі постійного забруднення (наприклад, шматки іржі, накип). У таких випадках система потребує ретельного промивання. Перед насосом завжди повинен бути встановлений осадовий фільтр, що оберігає пристрій від можливих забруднень. Температура води в циклі не може перевищувати 110°С і не може бути меншою ніж 5°С.

У режимі постійного напору (CP1,CP2) насос становить постійний тиск на подачі, що не залежить від витрати. У режимі (PP1, PP2) автоматичного регулювання напору, при збільшенні витрат зростає тиск на подачі, як показано на графіку. Ці режими дозволяють не напружувати двигун при зменшенні споживання системи, наприклад, коли батарея закрита. Це відбувається завдяки автоматичному зниженню обертів двигуна.
У режимі Auto так само регулювання тиску відбувається в залежності від потреб системи.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Циркуляційний насос Omnigena Omega-2 32/60 180

Циркуляційний насос Omnigena Omega-2 32/60 180