Збільшити для перегляду

SAS Автоматичний розповітрювач

1478

Новий товар

Наразі товар відсутній

101,19 грн

Інформація

Як влаштований автоматичний розповітрювач для радіаторів

Що знаходиться всередині корпусу (1) поплавок (2) з нержавіючої сталі прикріплений за допомогою коромисла (3) до Підпружинені золотника (4). У той час як в самому відводом повітря знаходиться повітря, поплавок опущений в крайньому нижньому положенні, а золотник відкриває скидних отвір.

У міру убування повітря і надходження води в камеру поплавок піднімається, а коромисло, переміщає золотник і закриває скидний отвір.

На штуцері, який закриває золотник, є ковпачок, що запобігає виходу повітря при проведенні монтажних робіт або в разі поломки. До того ж, ковпачок не допускає потрапляння пилу і бруду в скидних отвір, захищаючи від поломки.

Правила установки

Розібравшись з принципом роботи, слід розібратися в його правильній установці. Діаметр різьби  - 1/2 дюйма, вкручується прилад безпосередньо в пробку радіатора, точніше, в її верхню підняту частину. Радіатор запорная арматура повинен бути встановлений з невеликим ухилом, щоб забезпечити легкий вихід повітря. Закручувати слід ріжковим ключем, а використання газового ключа неприпустимо, оскільки надлишкове зусилля при стисканні може пошкодити прилад.

Неважливо, яка марка - при неправильній установці або недостатньому нахилі радіаторів опалення скидання повітря буде проводитися в повному обсязі або ж не буде відбуватися зовсім.

Перед тим як встановлювати слід перед ними розташувати запірний клапан для простоти демонтажу пристрою в разі його поломки. Така маленька пересторога дозволить вам без зупинки системи замінити пристрій, що вийшов з ладу.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

SAS Автоматичний розповітрювач

SAS Автоматичний розповітрювач