Збільшити для перегляду

Змішувач-Q-40-Mac 8 для кухні,витяжний шланг,хром-1207С

1768

Новий товар

891,41 грн

Інформація

Керамічний ущільнювач є зносостійкішим і «замикає» воду практично відразу (досить повернути вентиль на 90 градусів). Як, перебуваючи в магазині, визначити, яка прокладка встановлена ​​в той або інший пристрій? Просто покрутіть вентиль в 1-2 обороту - якщо він крутиться легко, значить ущільнювач гумовий, якщо з утрудненням, то керамічний.

Крок 4. Визначаємо оптимальну висоту і тип виливу

Від виливу залежить багато чого, наприклад, чи зможете ви набирати воду у великі каструлі, і чи буде вона розбризкуватися по всій підлозі і стільниці. Він може бути високим і низьким. Якої саме висоти вилив змішувача оптимальний, залежить від глибини чаші раковини.

Високий вилив підходить для чаш, глибина яких становить 200-205 мм. Якщо глибина вашої чаші 171-195 мм, до такої мийки підійде змішувач як з високо, так і з низько розташованою головкою виливу.

Ще один важливий момент - носик змішувача повинен знаходитися приблизно над центром чаші. Якщо розмістити його ближче до внутрішньої стіни, є ризик, що вода буде накопичуватися за мийкою. Якщо ж носик буде занадто близько розташований до краю стільниці, вода розбризкуватиметься на підлогу.

    До речі, про змішувачі (або смесители) для двосекційною мийки - він обов'язково повинен мати поворотний виливши, що дозволяє відводити і направляти струмінь води то в одну, то в іншу чашу. Та й для звичайної кухонної мийки широкий кут повороту виливу буде тільки плюсом.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Змішувач-Q-40-Mac 8 для кухні,витяжний шланг,хром-1207С

Змішувач-Q-40-Mac 8 для кухні,витяжний шланг,хром-1207С