Радіатори Будерус (під замовлення) Збільшити для перегляду

тільки в онлайн

Радіатори Buderus (під замовлення)

Новий товар

0,00 грн

Інформація

Наш магазин може запропонувати Вам сталеві радіатори фірми Будерус.

Батареї якісні, тому на складі довго не затримуються.

Ми можемо прийняти Ваше замовлення і доставити продукцію в короткі терміни.

Деталі і орієнтовні ціни знайдете в наших комерційних пропозиціях.

Будерус (нижнє підключення)

Будерус (бокове підключення)

Прохання при замовленні додавати список радіаторів з розмірами та кількостями. Це дозволить пришвидшити процес формування.

Якщо виникли запитання чи проблеми з формуванням замовлення - зв'яжіться з нашими працівниками і ми допоможемо Вам.

Правильно підібрані радіатори за розміром та потужністю забезпечують нам комфортну температуру в приміщенні. Яка характеристика панельних та модульних нагрівачів?

Вибір потужності

Якщо радіатори встановлені з новою опалювальною установкою, найкраще покладати це завдання на конструктора або монтажника. В модернізованій системі опалення потужність радіаторів зазвичай визначається оцінкою. Передбачається, що в добре утеплених будинках потреба в теплі становить 75-80 Вт / м2 (120-130 Вт / м2 у ванних кімнатах). У менш ізольованих будинках це 90-200 Вт / м2.

типи

Враховуючи конструкцію та матеріал, виділяємо радіатори:

- сталева плита - це на сьогодні найпоширеніша модель радіатора в наших будинках. Вони мають невелику водоємність, завдяки якій вони швидко реагують на зміни у попиті на тепло в приміщенні. Вони складаються з однієї, двох або трьох пластин і ребер, що збільшує їх ефективність опалення.
Вони рекомендовані для установки в системах з циркуляційними насосами ;

- алюмінієві секційні - складаються з декількох або десятків пов'язаних елементів. Їхні розміри та розмір з'єднувальних розеток можна легко адаптувати до традиційних установок. З цієї причини професіонали раді використати їх, коли вам потрібно замінити старі чавунні радіатори без відновлення системи опалення;

- сталеподібні - вони нагадують традиційні ребра, але окремі ланки з'єднуються. Вони мають цікавий дизайн - можна, наприклад, придбати модель, пристосовану до монтажу в кутку кімнати або у формі дуги, пристосованої до форми стіни;

- чавунний секційний - сучасний варіант цих радіаторів має нижчу ємність води і більш гладку поверхню. Вони також дуже стійкі до корозії, тому їх можна використовувати з сталевими радіаторами у установках з відкритим розширювачем.

- конвектор - вони характеризуються високою теплової ефективністю по відношенню до габаритів. З цієї причини вони рекомендовані для приміщень, де недостатньо місця для обігрівачів.

Де краще монтувати?

Загалом, радіатори встановлюються під вікнами, тому що вони потім нагрівають холодне повітря, що входить у приміщення. Однак, якщо радіатор вішається на внутрішній стінці, ви повинні вибрати модель більшої потужності.


Нагрівачі є невід'ємним елементом кожної квартири. У новому будівництві переважають алюмінієві пластини та модульні радіатори, однак найчастіше це чавунні радіатори в житлових блоках та старих будинках.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Радіатори Buderus (під замовлення)

Радіатори Buderus (під замовлення)

Завантаження

Будерус (нижнє підключення)

Комерційна пропозиція на стальні радіатори Будерус (нижнє підключення)

Завантаження (328.58k)

Будерус (бокове підключення)

Комерційна пропозиція на стальні радіатори Будерус (бокове підключення)

Завантаження (328.78k)