Рушникосушка ВЕНЕРА

Новий товар

Сушки для рушників з нержавіючої сталі. Якісна сировина і робота професіоналів - ось проста запорука успіху. Ціни від виробника. Дана модель користується великим попитом серед покупців.

Є можливість виготовити рушникосушку за вашими розмірами.

Детальніше

1 270,00 грн

Інформація

Рушникосушки з полірованої нержавіючої сталі призначені для підключення до системи опалення або до системи гарячого водопостачання. Дані обігрівачі ванної кімнати користуються високим попитом і визнанням споживачів в Україні. Великий асортимент, різні моделі підійдуть для будь-якого інтер'єру. Рушникосушки, розраховані безпосередньо на вітчизняні умови експлуатації. Антикорозійна обробка металу, подвійне полімерне покриття і товщина труби, розраховані на вітчизняні системи опалення, та удосконалення технології пайки з'єднувальних швів дозволило виробляти рушникосушки, що не поступаюся кращим європейським прикладам.

Ми пропонуємо придбати рушникосушки за спеціальними вигідними цінами, які може запропонувати тільки виробник. Товар має сертифікати відповідності, що відповідають санітарно-гігієнічним вимогам і нормам.
Продукція ретельно упаковується, що допомагає уникнути пошкоджень при транспортуванні. Ми реалізуємо також і гуртові продажі будь-якими партіями.
Сучасні рушникосушки є функціональними виробами, які дозволяють швидко висушити речі, і є дизайнерським елементом інтер'єру. Рушникосушки, представлені на нашому сайті, це високотехнологічні вироби, які не тільки виконують свою основну функцію, але і відмінно доповнюють інтер'єр ванної кімнати. Виріб з нержавіючої сталі потрібно підбирати з урахуванням розмірів і форми. Його дизайн може бути найрізноманітнішим, починаючи від класичного і закінчуючи складними багатоконтурними моделями.
Купити рушникосушку у ванну з нержавійки за вигідною ціною можна на нашому сайті. Оформивши замовлення сушки для рушників у ванну, ви гарантовано отримаєте виріб високої якості. Цей елемнет з нержавіючої сталі буде чудово поєднуватися з сучасним інтер'єром. Він не піддається корозії і використовується протягом багатьох років практично в будь-яких умовах. У нас можна придбати кращі рушникосушки з нержавіючої сталі найвищої якості.
Сушки для рушників з нержавіючої сталі купити за вигідною ціною можна онлайн або в нашому магазині після ознайомлення зі зразками демонстраційного залу. Термін служби при правильній установці і дотриманні норм експлуатації складає більше 30 років. Рушникосушка в ванну стала незамінною деталлю інтер'єру. Якісна, сучасна рушникосушка стане незамінним доповненням для вашої ванної кімнати.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Рушникосушка ВЕНЕРА

Рушникосушка ВЕНЕРА

Сушки для рушників з нержавіючої сталі. Якісна сировина і робота професіоналів - ось проста запорука успіху. Ціни від виробника. Дана модель користується великим попитом серед покупців.

Є можливість виготовити рушникосушку за вашими розмірами.

Аксесуари