Рушникосушка ОРІОН

Новий товар

Наразі товар відсутній

2 370,00 грн

Інформація

1. Рушникосушки, виготовлені з нержавіючої сталі.

При використанні в вітчизняних умовах - це один з найкращих варіантів для покупки. Зовнішня поверхня пристроїв з "нержавійки" може бути полірованою, хромованою або фарбованою. Найдешевшими є фарбовані моделі. Проте їх широка кольорова гамма дозволить вписати їх практично в будь-який інтер'єр ванної кімнати. Більш дорогий варіант - це рушникосушки з полірованої нержавіючої сталі, вони мають високу якість поверхні.

2. Рушникосушки з кольорових металів - як імпортні, так і вітчизняні зразки. Вони менш довговічні через "агресивну" високотемпературну поведінку води в системі гарячого водопостачання та наявності металів.

3. Існує ще один різновид рушникосушок - з додатковим теплообмінником.

Їх головна особливість в тому, що теплообмінник (з нержавіючої сталі) відділений від рушникосушки і встановлюється безпосередньо на стояку (або поруч із стояком) гарячого водопостачання, а від нього вже підводяться трубопроводи до встановленої в будь-якому обраному місці рушникосушки. Така конструкція забезпечує хорошу циркуляцію теплоносія в пристрої і його гарну тепловіддачу.

Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Напишіть відгук

Рушникосушка ОРІОН

Рушникосушка ОРІОН